Автори в sCOOL Media

Александра

Александра

Казвам се Александра Дралчева и уча в СУ "Свети Климент Охридски" в град Добрич. Журналистиката дава възможност да изразиш себе си, да бъдеш чут, а sCOOL Media е мястото, където идеите ти се превръщат в реалност.
Александра
Айлин

Айлин

Аз съм Айлин Хаджийска, ученичка в 97 СУ „Братя Миладинови“ в град София. Обичам да откривам нови предизвикателства. Като малка имах детска мечта да бъда журналист и именно това е причината да започна да пиша за sCOOL Media.
Айлин
Божидар

Божидар

Казвам се Божидар Клоучек и съм възпитаник на МГ „Д-р Петър Берон” във Варна. Разбрах за проекта от учителката ми по английски език от Америка – Кортни Ибабао. Още от малък съм си мислел, че искам да бъда репортер. Дори когато другите деца казваха неща от сорта на „пожарникар” или „полицай”, като отговор на въпроса „Какво искаш да станеш като пораснеш?”, аз не се колебаех. Сега като имам повече опит мога със сигурност да кажа, че имам интерес и към други сфери, но журналистиката винаги ще има място в сърцето ми!
Божидар

Последни публикации от Божидар (виж всички)

Васил

Васил

Казвам се Васил Василев и съм възпитаник на ЧПГТП "Райко Цончев", гр. Добрич. Имам интерес към журналистиката, медиите и социалните мрежи от 8 клас, като първите ми стъпки бяха в младежка рубрика по местната телевизия. За sCOOL Media пиша от септември 2019, като първият ми материал спечели второ място в конкурса на месеца. През март 2020 бях акредитиран да бъда част от българската преса на Евровизия 2020 в Ротердам, Холандия.
Васил
Дара

Дара

Здравейте! Казвам се Дара Сапунджиева и съм възпитаничка на Американския колеж в София. Откакто придобих повече опит и увереност в областта на творческото и критичното писане, вече знам, че моето бъдещо пребиваване ще бъде свързано със света на журналистиката и медийната света. Също така, смелостта, която придобих, докато работех върху своите медийни проекти, стана неразделна част от моя характер, а постоянното даване на гласност върху проблемите на обществото и света се превърна в движеща сила в моя живот.
Дара
Елена

Елена

Казвам се Елена Захариева и съм ученичка в Националната търговско-банкова гимназия в град София. Когато бях малка, имах един зелен касетофон, на който с помощта на касетки можеха да се правят аудио записи. Имам запазени оттогава две такива със записани водени от мен предавания, подкасти и разкази на реални събития или не съвсем (била съм на 4-5 години, все пак) под формата на репортажи. Сега, повече от 13 години по-късно и след участието ми в Media Bootcamp през 2019 г., мечтата ми е да превърна любимата си игра в своя професия.
Елена
Кристиян

Кристиян

Казвам се Кристиян Юлзари и съм ученик в Английска езикова гимназия „Гео Милев“ Русе. Пиша материали за sCOOL Media от една година. Още от малък съм много любопитен и любознателен. За мен журналистиката е страст и огромно удоволствие. Това е трибуна, която има силата да променя. Вярвам, че младото поколение можем да променим медийната ситуация в България и да върнем престижа на журналистическата професия.
Кристиян
Мария

Мария

Казвам се Мария Тонева и съм ученичка в Езикова гимназия "Христо Ботев", град Кърджали. За мен журналистиката не е само хоби, а начин да изразявам себе си и емоциите си. Да разказвам историите на истинските хора и да показвам каква сила се крие в душите им е приоритет в моя стил на писане. Вярвам, че мога да променя света на журналистиката, а и не само, чрез моя глас и възможностите, които светът ми предоставя.
Мария
Павел

Павел

Аз съм Павел Данев от Хасково, 10 клас съм в ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров" и съм част от клуб "Млад журналист" в училище. В него пишем за училищния живот и нещата, случващи се в гимназията.
Павел