Краят на света: Алтернативният поглед

Как изглежда един работен ден в редакцията на медия, която се стреми единствено към брой гледания, но не и към обективна информация? И какви последствия може да има манипулирането на зрителите? Вижте в оригиналното видео на Божидар и неговия екип от Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“ във Варна. То впечатли веднага редакционния екип на sCOOL Media със своето остроумие, обрат и старание на участвалите в него. А финалният извод ни казва много на света на медиите днес и ключовата роля на информацията в нашия живот.


Божидар Клоучек и неговият екип (Магдалина Попова, Джулиана Манолова, Елица Василева, Владимир Чавдаров)

Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“, Варна

 

Казвам се Божидар Клоучек и съм възпитаник на МГ „Д-р Петър Берон” във Варна. Разбрах за проекта от учителката ми по английски език от Америка – Кортни Ибабао. Тя сподели за шанса да напиша репортажа и окуражи мен и моите приятели да превърнем идеята ни в реалност, за което изключително много искам да благодаря както на нея, така и на съучениците ми, които участваха! Още от малък съм си мислел, че искам да бъда репортер. Дори когато другите деца казваха неща от сорта на „пожарникар” или „полицай”, като отговор на въпроса „Какъв искаш да станеш като пораснеш?”, аз не се колебаех. Сега имам малко повече опит и мога със сигурност да кажа, че имам интерес и към други сфери, но журналистиката винаги ще има място в сърцето ми!

Божидар

Божидар

Казвам се Божидар Клоучек и съм възпитаник на МГ „Д-р Петър Берон” във Варна. Разбрах за проекта от учителката ми по английски език от Америка – Кортни Ибабао. Още от малък съм си мислел, че искам да бъда репортер. Дори когато другите деца казваха неща от сорта на „пожарникар” или „полицай”, като отговор на въпроса „Какво искаш да станеш като пораснеш?”, аз не се колебаех. Сега като имам повече опит мога със сигурност да кажа, че имам интерес и към други сфери, но журналистиката винаги ще има място в сърцето ми!
Божидар

Последни публикации от Божидар (виж всички)