fbpx

  Априлска „Стъпка назад“: инфлация, менторство и среща с певицата Кристиана Атанасова

  |

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – месечният подкаст на sCOOL Media.

  Това е мястото, където говорим за младите и техните идеи. Срещаме ви с интересни личности, които променят средата, в която живеят. Търсим отговори на въпросите, които ни вълнуват. Защото „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата.

   

  Ето какво сме ви приготвили в епизода този месец:

   

  Защото цените на всички продукти растат? Двама експерти обясняват на достъпен език какво наричаме „инфлация“ и как тя влияе на ежедневния ни живот. Оказва се, че освен негативните ѝ последствия, инфлацията е възможност за младите хора. Защо е така? Чуйте в епизода. И още… Менторската програма „Твой ред“, която помага на младежи да открият мечтаната професия. За финал ви срещаме с младата певица Кристиана Атанасова, с която коментираме музикалния вкус на българина.

   

  По епизода работиха Мария Христова, Кристиян Клепалски, Айлин Хаджийска, Полин Савова, Катерина Василева и Кристиян Юлзари.

   

  Очаквайте следващите епизоди на сайта ни и следете социалните ни мрежи за повече журналистически материали, създадени от ученици.

   

  Най-новото

  Творците на Пловдив

  Освен най-стария град в Европа и индустриалният център на България, Пловдив е известен и със своята вълнуваща и динамична културна...

  Търсим нови автори! Ела на обучение по журналистика и стани част от редакцията

  Националната платформа за ученическа журналистика sCOOL Media търси нови попълнения към страхотния си екип от млади журналисти от цялата страна....

  Промяната настъпва, когато променим средата

  Как България може да спаси младежите си от пропастта на зависимостта

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката