fbpx

  Априлска „Стъпка назад“: инфлация, менторство и среща с певицата Кристиана Атанасова

  |

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – месечният подкаст на sCOOL Media.

  Това е мястото, където говорим за младите и техните идеи. Срещаме ви с интересни личности, които променят средата, в която живеят. Търсим отговори на въпросите, които ни вълнуват. Защото „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата.

   

  Ето какво сме ви приготвили в епизода този месец:

   

  Защото цените на всички продукти растат? Двама експерти обясняват на достъпен език какво наричаме „инфлация“ и как тя влияе на ежедневния ни живот. Оказва се, че освен негативните ѝ последствия, инфлацията е възможност за младите хора. Защо е така? Чуйте в епизода. И още… Менторската програма „Твой ред“, която помага на младежи да открият мечтаната професия. За финал ви срещаме с младата певица Кристиана Атанасова, с която коментираме музикалния вкус на българина.

   

  По епизода работиха Мария Христова, Кристиян Клепалски, Айлин Хаджийска, Полин Савова, Катерина Василева и Кристиян Юлзари.

   

  Очаквайте следващите епизоди на сайта ни и следете социалните ни мрежи за повече журналистически материали, създадени от ученици.

   

  Най-новото

  Темата на март: По пътя!

  Разкажете за място, което сте посетили. Или посетете място, за което искате да разкажете. А, защо не да ни срещнете...

  Дарителството в България: Какво научихме от скандала с HelpKarma?

  До 2020 г. доктор Антоанета Тончева, която живее и работи в германския град Регенсбург, е сред редовните дарители в популярната...

  Мария Милкова е новият главен редактор на sCOOL Media

  sCOOL Media има нов главен редактор! Това е Мария Милкова - журналист и видеограф с над 15-годишен опит в някои...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката