fbpx

  Априлска „Стъпка назад“: инфлация, менторство и среща с певицата Кристиана Атанасова

  |

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – месечният подкаст на sCOOL Media.

  Това е мястото, където говорим за младите и техните идеи. Срещаме ви с интересни личности, които променят средата, в която живеят. Търсим отговори на въпросите, които ни вълнуват. Защото „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата.

   

  Ето какво сме ви приготвили в епизода този месец:

   

  Защото цените на всички продукти растат? Двама експерти обясняват на достъпен език какво наричаме „инфлация“ и как тя влияе на ежедневния ни живот. Оказва се, че освен негативните ѝ последствия, инфлацията е възможност за младите хора. Защо е така? Чуйте в епизода. И още… Менторската програма „Твой ред“, която помага на младежи да открият мечтаната професия. За финал ви срещаме с младата певица Кристиана Атанасова, с която коментираме музикалния вкус на българина.

   

  По епизода работиха Мария Христова, Кристиян Клепалски, Айлин Хаджийска, Полин Савова, Катерина Василева и Кристиян Юлзари.

   

  Очаквайте следващите епизоди на сайта ни и следете социалните ни мрежи за повече журналистически материали, създадени от ученици.

   

  Най-новото

  Украинката Валерия Цимбал: Българският народ е един от най-сърцатите

  Украйна е в сърцето на Монтана. В центъра на града се откроява хотел „Житомир“, който носи името на побратимения украински...

  От зелената кауза към хуманитарния активизъм: Как Грийнпийс подкрепя бежанците от Украйна

  Руската военна инвазия в Украйна донесе със себе си вълна от кризи, безпрецедентни в мащаба си за новата история на...

  Априлска „Стъпка назад“: инфлация, менторство и среща с певицата Кристиана Атанасова

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – месечният подкаст на sCOOL Media. Това е мястото, където говорим за младите и техните идеи....

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката