Обучителен лагер за журналистика: кандидатствай сега!

Остават по-малко от десет дни, в които можете да кандидатствате с ваш материал за участие в обучителния лагер по журналистика за гимназиални ученици, организиран от АЕЖ-България и комисия „Фулбрайт“ с Посолството на САЩ в България. Очакваме с нетърпение вашите текстове, видеа, аудио или фото материали. Те ще ви дадат уникалната възможност да развиете журналистическите си умения и да създадете свои медийни проекти с подкрепата на доказани български и международни професионалисти.

 

Вероятно много от вас се питат дали събитието ще се осъществи предвид на извънредното, положение, породено от пандемията от болестта COVID-19. С уточнението, че всички се намираме в ситуация на продължаваща несигурност, засега можем да потвърдим, че по план едноседмичният лагер ще се проведе между 28 юни и 5 юли в Американския университет в Благоевград. Организационният екип работи на пълни обороти по реализацията на лагера и ще сме безкрайно щастливи всичко да се случи по план.

 

Към момента обаче, реалността е такава, че не изключваме непредвидени и независещи от нас събития, които да наложат отлагането на обучетелния лагер. Дори и при такъв сценарий, материалите ви, подадени сега, ще бъдат разгледани и взети предвид при класирането на участниците в лагера, който ще бъде проведен в първия възможен момент. Можете да бъдете спокойни, че усилията ви ще бъдат оценени и възнаградени по достойнство.

 

Превърнете кризата във възможност, дайте най-доброто от себе си и ни помогнете да покажем, че качествена журналистика може да се прави и от канапето в хола! Следвайте ни във Facebook в Instagram за полезни съвети и идеи, които ще ви помогнат да подходите креативно към задачата и да създадете интересни и запомнящи се материали. Екипът ни ви желае успех!