fbpx

  И най-добрите материали за любовта са…

  |

  Февруари мина, емоциите около „Свети Валентин“ също и е време да обявим победителите в конкурса за ученически журналистически материали на темата „Любовта“.

   

  Отново получихме чудесно изработени статии, репортажи и видеа от различни краища на България, за което сърдечно благодарим на всички включили се ученици и техните учители! Дори баналната за някои тема за любовта успя да провокира въображението на много ученици и редакционният ни екип за пореден път се впечатли от оригиналните идеи и креативността на младежите.

   

  Колкото и да ни се иска да дадем награди на всички, няма да е конкурс, ако няма отличени. Ето ги и тях.

   

  • За своя оригинален подход да потърси мнението за любовта на семейство Делчеви от Дома за стари хора в Хасково и да го подплати с разказите на актриса, която играе ролята на влюбена, и на психолог, който обяснява процеса на влюбването и ревността, таблет получава Павел Данев от клуб „Млад журналист“ към ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, Хасково.
  • За креативната идея да представи любовта през грижата на една жена за бездомни животни, както и за забележителното ниво на английски език, таблет получава и Белослава Донева от 128 СУ „Алберт Айнщайн“ в София.
  • Поощрителни награди – книги, получават за отличните си материали и Божидар Клоучек от МГ „Петър Берон“ във Варна, който – отново на прекрасен английски език, ни сподели смислените мнения за любовта на свои съученици, и Михаела Николова от ПЕГ „Йоан Екзарх“, Враца, която ни запозна със звездите музиканти Тодор Георгиев (Toshey) и Кристиана Асенова.
  • Специална поощрителна награда – книга, отива и при Никол Николаева от ПЕГ „Йоан Екзарх“ във Враца, която първа прояви сама инициативата да пише материали за sCOOL Media извън темите на конкурса.

   

  Таблетите в конкурса на sCOOL Media са осигурени с любезното съдействие на „Солитрон“, а книгите – на  издателство „Сиела“.

   

  Поздравяваме всички наградени и всички участвали в конкурса за февруари! И с нетърпение очакваме и следващите ви материали – по темата за март „Какъв ти е проблемът“, както и по всякакви теми, които ви вълнуват и/или искате да отразите. Успех!

  Най-новото

  Враждебни ли сме към украинските бежанци? Говорят две украинки, за които България е втори дом

  Войната в Украйна провокира разделение в българското общество и разпали тлеещи вражди между хората. Докато политиците спореха каква подкрепа да...

  Хронологията на една война

  На 24 февруари тази година руският президент Путин започна пълномащабна война в Украйна, наричайки я “специална военна операция”. Реално обаче,...

  Кристиана Атанасова – за музиката, вдъхновението и уроците на живота

  Кристиана Атанасова стартира своята поп кариера през 2022 г. с авторското парче “Имам себе си”. В него тя влага сърцето...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката