fbpx

  Наградените за месец ноември

  |

  С малко закъснение – но от сърце и в най-подходящия момент за раздаване на подаръци, Коледа, екипът на sCOOL Media обявява наградените ученици, изготвили материлаи по темата за месец ноември – „Да поговорим за… секс!

   

  Дали заради деликатността ѝ или заради неприятния момент с преминаването обратно към дистанционно обучение в училищата, но броя материали, които получихме, бе под очаквания от нас. За сметка на това обаче, качеството им бе страхотно!

   

  С радост обявяваме материала на Йорданка Йончева от СУ „Васил Дечев“ в Чепеларе за победител в конкурса. Йорданка се обърна с изключително добри въпроси, свързани със сексуалното образование, приемането на тийнейджъри с различна сексуалност и домашното насилие към свои съученици и към училищния психолог Донка Караиванова. Всички тези теми бяха разгледани в 12-минутно видео, което е задължително да изгледате, ако все още не сте. Десетокласничката от Чепеларе ще получи награда – ваучер за книги – от партньорите ни от издателство „Сиела“.

   

  Поощрителната награда за предишния месец пък отива при Бионсе Бутева от АЕГ ,,Гео Милев” в град Бургас, която също представи страхотно интервю с двама свои съученици, които имат добре обмислени и задълбочени мнения по темата за недостатъчното сексуално образование в училище. Бионсе ще получи за награда книга, също предоставена от издателство „Сиела“.

   

  Благодарим на дваете момичета за професионалните им материали и се надяваме да работим с тях и занапред. Припомняме на всички, че до средата на януари може да ни изпращате материали за зимния конкурс на sCOOL Media на тема „Бъдеще в миналото, минало в бъдещето“. Очакваме ги!

   

  С пожелания за весели и щастливи празници!

   

  Екипът на sCOOL Media.

  Най-новото

  Враждебни ли сме към украинските бежанци? Говорят две украинки, за които България е втори дом

  Войната в Украйна провокира разделение в българското общество и разпали тлеещи вражди между хората. Докато политиците спореха каква подкрепа да...

  Хронологията на една война

  На 24 февруари тази година руският президент Путин започна пълномащабна война в Украйна, наричайки я “специална военна операция”. Реално обаче,...

  Кристиана Атанасова – за музиката, вдъхновението и уроците на живота

  Кристиана Атанасова стартира своята поп кариера през 2022 г. с авторското парче “Имам себе си”. В него тя влага сърцето...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката