fbpx

  Търсим нови автори! Ела на обучение по журналистика и стани част от редакцията

  |

  Националната платформа за ученическа журналистика sCOOL Media търси нови попълнения към страхотния си екип от млади журналисти от цялата страна. Ако обичаш да пишеш, снимаш или подкастите са новата ти страст, а журналистиката буди интерес у теб, то виртуалната редакция на sCOOL Media е твоето място. Място, където учим, творим и се забавляваме, а всеки месец нашите автори и ученици от цяла България се включват в конкурси и печелят награди.

   

  Заповядай на виртуалната ни среща “Влез в редакцията”, в рамките на която участниците ще имат възможността да се запознаят с нашия екип от млади автори и опитни редактори. Подготвили сме и специални групови активности, чрез които да се позабавляваме заедно и да научим повече едни за други. Срещата ще се проведе на две дати с идентична програма. Имаш възможност да се включиш на 23 ноември (от 16.00 до 18.00 часа), ако си първа смяна на училище, или на 26 ноември (от 10.00 до 12.00 часа), ако си втора смяна. 

   

  Регистрирай се за участие до 22 ноември включително, като тук може да се запишеш за следобедната сесия, а тук – за сутрешната. Заради усложнената епидемична обстановка и ограниченията за извънкласни дейности, срещата ще бъде в ZOOM. 

   

  Участниците в събитията ще имат възможността да се регистрират и за последващите ни две журналистически работилници – “Мисия новинар” и “Изкуството на доброто интервю”, които ще проведем през декември с участието на доказани имена на българската журналистика. Не пропускай възможността да придобиеш практически журналистически умения, които ще ти помогнат да създаваш информация като истински професионалист. sCOOL Media те очаква!

   

  Участието във всички събития от програмата е напълно безплатно. Те се осъществяват с подкрепата на фондация “Америка за България”  и на Българо-американската комисия за образователен обмен “Фулбрайт”. 

   

  Най-новото

  Враждебни ли сме към украинските бежанци? Говорят две украинки, за които България е втори дом

  Войната в Украйна провокира разделение в българското общество и разпали тлеещи вражди между хората. Докато политиците спореха каква подкрепа да...

  Хронологията на една война

  На 24 февруари тази година руският президент Путин започна пълномащабна война в Украйна, наричайки я “специална военна операция”. Реално обаче,...

  Кристиана Атанасова – за музиката, вдъхновението и уроците на живота

  Кристиана Атанасова стартира своята поп кариера през 2022 г. с авторското парче “Имам себе си”. В него тя влага сърцето...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката