Подкаст: „Формулата на щастието е благодарност“, казва Крис Захариев

Влогърът и писател Крис Захариев е от онези млади хора, които успяват да въздействат и вдъхновяват само със своето присъствие. Учи кинорежисура в НАТФИЗ, има собствен YouTube канал, създава и подкрепя социални инициативи в помощ на обществото. Пътешественик по душа, той не спира да твори – дори в състояние на извънредно положение. Дружина Карантина е последният му проект, с който цели да превърне времето, прекарано вкъщи, от скучно в полезно. В специално аудио интервю, което той даде на Кристиян Юлзари и sCOOL Media, Крис Захариев, коментира бъдещите си проекти, разкри каква е тайната на щастието и за какво е благодарен днес.

 

 

Какво те подтикна да създадеш последният ти филм – „Див чесън“?

Преди време минах през тежък период, в който много неща в живота ми се промениха неочаквано за мен. Бях загубил мотивация. Тогава получих откровение, че всеки един нов ден е ново начало и независимо колко тежък е бил стария сезон, в който сме се намирали, ние винаги имаме силата да започнем отначало. Така се роди идеята за „Див Чесън“!

 

 

Какво те вдъхновява да продължаваш да твориш?

Вдъхновяват ме нещата, които се случват около нас, различни хора, с които се срещам… Общо взето, живота ме вдъхновява!

 

Как се чувстваш, когато пътуваш?

Много е интересно, защото, когато човек е на път, той е на непознато място и излиза от своята комфортна зона. Тогава мозъка започва да работи на различна честота…

 

Какво още каза Крис Захариев, може да чуете в аудио интервюто:

 

Кристиян

Кристиян

Казвам се Кристиян Юлзари и съм ученик в Английска езикова гимназия „Гео Милев“ Русе. Пиша материали за sCOOL Media от една година. Още от малък съм много любопитен и любознателен. За мен журналистиката е страст и огромно удоволствие. Това е трибуна, която има силата да променя. Вярвам, че младото поколение можем да променим медийната ситуация в България и да върнем престижа на журналистическата професия.
Кристиян