fbpx

  Подкастът на sCOOL Media „Стъпка назад“ се завръща

  |

  След кратка пауза подкастът на sCOOL Media „Стъпка назад“ се завръща от 25 февруари. С нов формат и още по-голям екип всеки последен петък от месеца ще ви разказваме за събитията и проблемите, които вълнуват младите хора у нас и по света.

   

  В първия епизод ще ви срещнем с Джулия Иванова – най-младата авторка на Панаира на книгата, с която ще обсъдим темата дали и защо младите не четат. Ще потърсим отговор на въпроса как да останем защитени, докато сърфираме онлайн. И още – как учениците могат да прекарат свободното си време ползотворно, участвайки в менторски програми. Какво е значението на младежките политики за превръщането на младите хора в активни и пълноценни граждани и защо в България продължава да липсва утвърден механизъм за доброволчеството.

   

  „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата. Ние вярваме, че е важно те да получават навременна и обективно поднесена информация. Защото промяната започва отвътре.

   

  За да не пропуснете новото начало на „Стъпка назад“, последвайте sCOOL Media в любимата си подкаст платформа или посете страниците ни в социалните мрежи.

  Най-новото

  Украинката Валерия Цимбал: Българският народ е един от най-сърцатите

  Украйна е в сърцето на Монтана. В центъра на града се откроява хотел „Житомир“, който носи името на побратимения украински...

  От зелената кауза към хуманитарния активизъм: Как Грийнпийс подкрепя бежанците от Украйна

  Руската военна инвазия в Украйна донесе със себе си вълна от кризи, безпрецедентни в мащаба си за новата история на...

  Априлска „Стъпка назад“: инфлация, менторство и среща с певицата Кристиана Атанасова

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – месечният подкаст на sCOOL Media. Това е мястото, където говорим за младите и техните идеи....

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката