fbpx

  Стъпка назад (еп. 18): Украйна от Евромайдана насам, летният туризъм и какво е да си „Мениджър за един ден“

  |

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – месечният подкаст на sCOOL Media.

   

   

  Това е мястото, където говорим за младите и техните идеи. Срещаме ви с интересни личности, които променят средата, в която живеят. Търсим отговори на въпросите, които ни вълнуват. Защото „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата.

   

  Ето какво сме ви приготвили в епизода този месец:

   

  • Евромайданът в Украйна, анексирането на Крим и войната в Донбас. Разговор с журналиста Димитър Кенаров за най-важните събития в Украйна от 2013-та година насам.
  • Как ще се отразят войната и инфлацията на туристическия сектор в България? Репортаж за очакванията от предстоящия летен сезон.
  • И какво се крие зад инициативата „Мениджър за един ден“? Разказ за впечатленията на младежи, успели да се докоснат отблизо до мечтаната си професия.

   

  По епизода работиха Кристиян Клепалски, Айлин Хаджийска, Полин Савова, Катерина Василева и Кристиян Юлзари.

   


   
  Очаквайте следващите епизоди на сайта ни и следете социалните ни мрежи за повече журналистически материали, създадени от ученици.

  Най-новото

  Пловдив не дава Панаира без битка

  В чии ръце ще бъде символът на Града по тепетата - сагата продължава      Денят е 10 май 2023 и въпреки дъждовното...

  Автор на sCOOL Media с престижна награда

  Росен Разпопов бе отличен в категорията "Млад журналист" в конкурса за чиста журналистика Web Report    Росен Разпопов  Авторът на sCOOL Media Росен...

  Темата на май: ВДЪХНОВЕНИЕ

  „В началото беше Словото“ гласи старозаветната истина. Но може спокойно да добавим, че преди това е вдъхновението. В месеца, в...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката