fbpx

  Стъпка назад (еп. 18): Украйна от Евромайдана насам, летният туризъм и какво е да си „Мениджър за един ден“

  |

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – месечният подкаст на sCOOL Media.

   

   

  Това е мястото, където говорим за младите и техните идеи. Срещаме ви с интересни личности, които променят средата, в която живеят. Търсим отговори на въпросите, които ни вълнуват. Защото „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата.

   

  Ето какво сме ви приготвили в епизода този месец:

   

  • Евромайданът в Украйна, анексирането на Крим и войната в Донбас. Разговор с журналиста Димитър Кенаров за най-важните събития в Украйна от 2013-та година насам.
  • Как ще се отразят войната и инфлацията на туристическия сектор в България? Репортаж за очакванията от предстоящия летен сезон.
  • И какво се крие зад инициативата „Мениджър за един ден“? Разказ за впечатленията на младежи, успели да се докоснат отблизо до мечтаната си професия.

   

  По епизода работиха Кристиян Клепалски, Айлин Хаджийска, Полин Савова, Катерина Василева и Кристиян Юлзари.

   

  Очаквайте следващите епизоди на сайта ни и следете социалните ни мрежи за повече журналистически материали, създадени от ученици.

  Най-новото

  Дни на образованието и действията за климата с Fridays for Future

  На 24 и 25 септември  българският клон на движението Fridays for Future организира в София събитието “Дни на образованието и действията за...

  За историята с любов

  Град Кърджали бе домакин на седмото издание на Националната ученическа конференция по история, която тази година се проведе между 10...

  Враждебни ли сме към украинските бежанци? Говорят две украинки, за които България е втори дом

  Войната в Украйна провокира разделение в българското общество и разпали тлеещи вражди между хората. Докато политиците спореха каква подкрепа да...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката