fbpx

  „Стъпка назад“ се завръща: среща с Джулия Иванова, сигурно онлайн сърфиране и какво следва за доброволчеството

  |

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – подкастът на sCOOL Media. След кратка пауза се завръщаме – с нов формат и още по-голям екип. От днес всеки последен петък на месеца ще може да чуете нашите репортажи, интервюта и новини. Ще продължим да говорим за младите и техните идеи. Ще ви срещаме с вълнуващи личности, които поменят средата, в която живеят. Ще търсим отговори на въпросите, които ни вълнуват. И още, и още… Защото „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата.
   

   

  Ето какво сме ви приготвили в днешния епизод:

   

  Среща с Джулия Иванова – най-младата авторка на Панаира на книгата, с която ще обсъдим темата дали и защо младите не четат. Ще потърсим отговор на въпроса как да останем защитени, докато сърфираме онлайн. И още – как учениците могат да прекарат свободното си време ползотворно, участвайки в менторски програми. Какво е значението на младежките политики за превръщането на младите хора в активни и пълноценни граждани и защо в България продължава да липсва утвърден механизъм за доброволчеството.

   

  По първия епизод от новия формат на подкаста работиха Кристиян Клепалски, Мария-Цветелина Тодорова, Мария Христова, Полин Савова, Даяна Пенкова, Кристиян Юлзари и Катерина Василева.

   

  Очаквайте следващите епизоди на сайта ни и следете социалните ни мрежи за повече журналистически материали, създадени от ученици.

   

  Най-новото

  Темата на март: По пътя!

  Разкажете за място, което сте посетили. Или посетете място, за което искате да разкажете. А, защо не да ни срещнете...

  Дарителството в България: Какво научихме от скандала с HelpKarma?

  До 2020 г. доктор Антоанета Тончева, която живее и работи в германския град Регенсбург, е сред редовните дарители в популярната...

  Мария Милкова е новият главен редактор на sCOOL Media

  sCOOL Media има нов главен редактор! Това е Мария Милкова - журналист и видеограф с над 15-годишен опит в някои...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката