fbpx

  „Стъпка назад“ се завръща: среща с Джулия Иванова, сигурно онлайн сърфиране и какво следва за доброволчеството

  |

  Добре дошли в „Стъпка назад“ – подкастът на sCOOL Media. След кратка пауза се завръщаме – с нов формат и още по-голям екип. От днес всеки последен петък на месеца ще може да чуете нашите репортажи, интервюта и новини. Ще продължим да говорим за младите и техните идеи. Ще ви срещаме с вълнуващи личности, които поменят средата, в която живеят. Ще търсим отговори на въпросите, които ни вълнуват. И още, и още… Защото „Стъпка назад“ е подкастът, в който младите имат думата.

   

  Ето какво сме ви приготвили в днешния епизод:

   

  Среща с Джулия Иванова – най-младата авторка на Панаира на книгата, с която ще обсъдим темата дали и защо младите не четат. Ще потърсим отговор на въпроса как да останем защитени, докато сърфираме онлайн. И още – как учениците могат да прекарат свободното си време ползотворно, участвайки в менторски програми. Какво е значението на младежките политики за превръщането на младите хора в активни и пълноценни граждани и защо в България продължава да липсва утвърден механизъм за доброволчеството.

   

  По първия епизод от новия формат на подкаста работиха Кристиян Клепалски, Мария-Цветелина Тодорова, Мария Христова, Полин Савова, Даяна Пенкова, Кристиян Юлзари и Катерина Василева.

   

  Очаквайте следващите епизоди на сайта ни и следете социалните ни мрежи за повече журналистически материали, създадени от ученици.

   

  Най-новото

  Творците на Пловдив

  Освен най-стария град в Европа и индустриалният център на България, Пловдив е известен и със своята вълнуваща и динамична културна...

  Търсим нови автори! Ела на обучение по журналистика и стани част от редакцията

  Националната платформа за ученическа журналистика sCOOL Media търси нови попълнения към страхотния си екип от млади журналисти от цялата страна....

  Промяната настъпва, когато променим средата

  Как България може да спаси младежите си от пропастта на зависимостта

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката