fbpx

  Търсим нови автори! Ела на обучение по журналистика и стани част от редакцията

  |

  Националната платформа за ученическа журналистика sCOOL Media търси нови попълнения към страхотния си екип от млади журналисти от цялата страна. Ако обичаш да пишеш, снимаш или подкастите са новата ти страст, а журналистиката буди интерес у теб, то виртуалната редакция на sCOOL Media е твоето място. Място, където учим, творим и се забавляваме, а всеки месец нашите автори и ученици от цяла България се включват в конкурси и печелят награди.

   

  Заповядай на виртуалната ни среща “Влез в редакцията”, в рамките на която участниците ще имат възможността да се запознаят с част от нашия екип Подготвили сме и специални групови активности, чрез които да се позабавляваме заедно и да научим повече едни за други. 

   

  Срещата ще се проведе на две дати с идентична програма. Имаш възможност да се включиш на 5 декември (от 10.00 до 12.00 часа), ако си втора смяна на училище, или на 6 декември (от 16.00 до 18.00 часа), ако си първа смяна. 

   

  Регистрирай се за участие тук:

   

  • Регистрация за 5 декември от 10.00 до 12.00 ч – тук
  • Регистрация за 6 декември от 16.00 до 18.00 ч – тук

   

  Срещата ще бъде в ZOOM, ще получите линк за достъп в деня на обучението. 

   

  Участниците в събитията ще имат възможността да се регистрират и за последващите ни две журналистически работилници – “Мисия новинар” и “Изкуството на доброто интервю”, които ще проведем с тези от вас, които покажат желание и мотивация  с участието на опитни журналисти.

   

  Не пропускай възможността да придобиеш практически журналистически умения, които ще ти помогнат да създаваш информация като истински професионалист. sCOOL Media те очаква!

   

  Участието във всички събития от програмата е напълно безплатно. Те се осъществяват с подкрепата на фондация “Америка за България”.  Най-новото

  Темата на март: По пътя!

  Разкажете за място, което сте посетили. Или посетете място, за което искате да разкажете. А, защо не да ни срещнете...

  Дарителството в България: Какво научихме от скандала с HelpKarma?

  До 2020 г. доктор Антоанета Тончева, която живее и работи в германския град Регенсбург, е сред редовните дарители в популярната...

  Мария Милкова е новият главен редактор на sCOOL Media

  sCOOL Media има нов главен редактор! Това е Мария Милкова - журналист и видеограф с над 15-годишен опит в някои...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката