Темата на юли: И замириса на море, планина, летен лагер…

Как върви вече лятото при вас? Може би сте на море или планина или пък на допълнителен летен обучителен курс или може би активната почивка при вас още не е започнала?

 

През юли sCOOL Media ви предизвиква да се огледате за случващото се около вас отвъд ежедневните събития през учебната година и да откриете истории, които иначе може и да не сте забелязали през интензивните месеци. Може да сте на ново място и да срещате нови хора. Или пък сте останали в родното си населено място, но лятното ежедневие ви среща с различни преживявания. Разкажете ни случки, срещнете ни с интересни събеседници и ни покажете през текст, видео и снимки какво се случва около вас през лятото.

 

Можете да се върнете и към темата на месец юни – “Търси добрите новини”, и да ни разкажете истории, в които доброто накрая побеждава.

 

Не забравяйте обаче да отразявате историите в журналистически стил. Това включва да сте говорили с източници, да сте потърсили всички гледни точки по един проблем, да представите причини за случващото се и да предложите възможни решения.

 

Очакваме вашите материали – статия, репортаж, интервю, новинарско видео или подкаст, история в снимки. Помислете и за подходяща снимка или илюстрация, която да илюстрира материала ви – и обърнете внимание на правата за ползването им преди да ни я изпратите.

 

Очакваме вашите летни материали до края на месец юли на нашата редакционна поща [email protected]. Не чакайте обаче крайния срок, защото искаме да редактираме материалите, да разпространим най-добрите от тях и да наградим авторите им. Наградите отново ще бъдат книги и таблети от нашите партньори от издателство „Сиела“ и ИТ дистрибуторът Solytron.

 

Не забравяйте и да харесате и разпространите профилите на sCOOL Media в социалните медии, ако още не сте:

Facebook – https://www.facebook.com/sCOOLm (тагвайте на воля @sCOOLm :))
Instagram –  https://www.instagram.com/scool_media/
YouTube –
https://www.youtube.com/channel/UCD2YA81-Igp_C3_9D0fpR_A?view_as=subscriber

 

Весела и активна ваканция!