fbpx

  Темата на юли: И замириса на море, планина, летен лагер…

  |

  Как върви вече лятото при вас? Може би сте на море или планина или пък на допълнителен летен обучителен курс или може би активната почивка при вас още не е започнала?

   

  През юли sCOOL Media ви предизвиква да се огледате за случващото се около вас отвъд ежедневните събития през учебната година и да откриете истории, които иначе може и да не сте забелязали през интензивните месеци. Може да сте на ново място и да срещате нови хора. Или пък сте останали в родното си населено място, но лятното ежедневие ви среща с различни преживявания. Разкажете ни случки, срещнете ни с интересни събеседници и ни покажете през текст, видео и снимки какво се случва около вас през лятото.

   

  Можете да се върнете и към темата на месец юни – “Търси добрите новини”, и да ни разкажете истории, в които доброто накрая побеждава.

   

  Не забравяйте обаче да отразявате историите в журналистически стил. Това включва да сте говорили с източници, да сте потърсили всички гледни точки по един проблем, да представите причини за случващото се и да предложите възможни решения.

   

  Очакваме вашите материали – статия, репортаж, интервю, новинарско видео или подкаст, история в снимки. Помислете и за подходяща снимка или илюстрация, която да илюстрира материала ви – и обърнете внимание на правата за ползването им преди да ни я изпратите.

   

  Очакваме вашите летни материали до края на месец юли на нашата редакционна поща [email protected]. Не чакайте обаче крайния срок, защото искаме да редактираме материалите, да разпространим най-добрите от тях и да наградим авторите им. Наградите отново ще бъдат книги и таблети от нашите партньори от издателство „Сиела“ и ИТ дистрибуторът Solytron.

   

  Не забравяйте и да харесате и разпространите профилите на sCOOL Media в социалните медии, ако още не сте:

  Facebook – https://www.facebook.com/sCOOLm (тагвайте на воля @sCOOLm :))
  Instagram –  https://www.instagram.com/scool_media/
  YouTube –
  https://www.youtube.com/channel/UCD2YA81-Igp_C3_9D0fpR_A?view_as=subscriber

   

  Весела и активна ваканция!

  Най-новото

  Враждебни ли сме към украинските бежанци? Говорят две украинки, за които България е втори дом

  Войната в Украйна провокира разделение в българското общество и разпали тлеещи вражди между хората. Докато политиците спореха каква подкрепа да...

  Хронологията на една война

  На 24 февруари тази година руският президент Путин започна пълномащабна война в Украйна, наричайки я “специална военна операция”. Реално обаче,...

  Кристиана Атанасова – за музиката, вдъхновението и уроците на живота

  Кристиана Атанасова стартира своята поп кариера през 2022 г. с авторското парче “Имам себе си”. В него тя влага сърцето...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката