fbpx

  Темата на май: ВДЪХНОВЕНИЕ

  |

  „В началото беше Словото“ гласи старозаветната истина. Но може спокойно да добавим, че преди това е вдъхновението. В месеца, в който честваме Деня на българската азбука, просвета и култура нека потърсим онези, които ни вдъхновяват – хората на словото, на културата, на изкуството. Онези, които ни „събуждат“ и ни „заразяват“ с ентусиазма да творим, да се включваме в каузи, да развиваме себе си или с две думи – да продължаваме напред.

   

  Защо не интервю с писател, журналист, учител, изследовател, учен, музикант, режисьор? Или разказ за човек, който вече е сред нас, но е оставил незаличима следа? Или обикновен човек, който се е отдал на кауза, свързана с културата? Възстановил е читалище? Напълнил е библиотека с книги? Събрал е историята на родното си място?

  Нека се огледаме и да уловим вдъхновението! После да го предадем на другите чрез sCOOL Media.

   

  Очакваме с нетърпение вашите материали. Имате време до края на месец май да изпратите вашите репортажи, интервюта и статии по темата „Вдъхновени“ на нашата редакторска поща [email protected]. Както винаги, най-добрите автори ще бъдат отличени.

   

  А за онези от вас, които все още не са го направили – можете да ни последвате (както и да споделяте) в нашите канали за социални медии:

   

  Facebook: https://www.facebook.com/scoolmediaBG/ ,за тагване @scoolmediaBG

  Instagram: https://www.instagram.com/scool_media/

  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCD2YA81-Igp_C3_9D0fpR_A

   

   

   

  Най-новото

  Пловдив не дава Панаира без битка

  В чии ръце ще бъде символът на Града по тепетата - сагата продължава      Денят е 10 май 2023 и въпреки дъждовното...

  Автор на sCOOL Media с престижна награда

  Росен Разпопов бе отличен в категорията "Млад журналист" в конкурса за чиста журналистика Web Report    Росен Разпопов  Авторът на sCOOL Media Росен...

  Темата на май: ВДЪХНОВЕНИЕ

  „В началото беше Словото“ гласи старозаветната истина. Но може спокойно да добавим, че преди това е вдъхновението. В месеца, в...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката