fbpx

  Темата на март: По пътя!

  |

  Разкажете за място, което сте посетили. Или посетете място, за което искате да разкажете. А, защо не да ни срещнете с човек, който живее на път? Посетил е стотици държави, изминал е хиляди километри или… ви отвежда на непознато място само на …20 км от дома ви. Защото не са важни изминатите километри, а преживяването по пътя.

   

   

  Това ще ви каже и нашият гост по темата, който сме поканили със задачата да бъде вдъхновение – пътуващият журналист Живко Константинов. Може само да благодарим на съвременните технологии, защото успяхме да се свържем онлайн с него, докато беше в Антарктида. За пети път! Сега го чакаме да измине всички 14 хил. километра и да се завърне у дома и да ни разкаже за преживяванията си. Не само за това, а и за много други свои пътувания, от които създава вдъхновяващи репортажи. Повече информация за срещата с него очаквайте на страницата на sCOOL Media каналите в социалните мрежи в следващите дни.

   

  И така – задачата този месец: Да превърнеш километрите в емоции за споделяне. И читателят да преживее всяка една твоя стъпка, сакаш е бил там. Да се е сприятели с хора, които дори не е срещал на живо. Да се е усмихнал, изненадал, дори изумил през твоите очи.

   

  Не е нужно да стигнете до Южния полюс, за да разкажете добра история. Огледайте се! Историята може да е само на една пресечка от вас или да е останала някъде в спомените ви и да чака да бъде разказана. А, може да подарите пътуване във времето със стара традиция, която да преживеем отново. И не забравяйте фотоапарата!

   

  Имате време до края на месец март да изпратите вашите репортажи, интервюта и статии по темата за „По пътя“ на нашата редакторска поща editor[email protected]. Както винаги, най-добрите автори бъдат отличени.

   

   

  Не чакайте крайния срок, а разкажете своята история по пътя. Най-оригиналните и интересни истории ще бъдат редактирани от нашия екип и публикувани на scoolmedia.com.

   

   

  Ще се радваме и да харесате и разпространите профилите на sCOOL Media в социалните медии:

   

  TikTok:

  https://www.tiktok.com/@scoolmedia?fbclid=IwAR3Xpj_Kf7IYy4H5KmdAL3Z5xI_mkCzb0xIMhXO4_Jk-Gi-MnGtbs3xOqFg

  Facebook – https://www.facebook.com/sCOOLm (тагвайте на воля @sCOOLm :))

  Instagram –  https://www.instagram.com/scool_media/

  YouTube –

  https://www.youtube.com/channel/UCD2YA81-Igp_C3_9D0fpR_A?view_as=subscriber  Най-новото

  Темата на март: По пътя!

  Разкажете за място, което сте посетили. Или посетете място, за което искате да разкажете. А, защо не да ни срещнете...

  Дарителството в България: Какво научихме от скандала с HelpKarma?

  До 2020 г. доктор Антоанета Тончева, която живее и работи в германския град Регенсбург, е сред редовните дарители в популярната...

  Мария Милкова е новият главен редактор на sCOOL Media

  sCOOL Media има нов главен редактор! Това е Мария Милкова - журналист и видеограф с над 15-годишен опит в някои...

  sCOOL Media бюлетин


  Още от рубриката